Despre Noi

Servicii Funerare Renato

Non-Stop in Craiova

Oferim consultanta gratuita de specialitate  persoanelor care doresc a se informa despre serviciile funerare necesare pentru o înmormântare.

Decesul unei persoane reprezinta trecerea în neființă prin încetarea ireversibilă a activității cerebrale și cardiace. Acest lucru este stabilit de către personalul calificat în domeniu prin mijloace medicale.

Vă răspundem la telefon în orice moment din zi sau din noapte.

Ne puteți adresa orice întrebare legată de procesul funerar, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Vă putem ghida pe tot parcursul acestei perioade dificile. Apelați cu încredere pentru ca la noi găsiți întotdeauna ajutorul necesar.

craiova servicii funerare non stop

Ghid Complet Servicii Funerare

În anumite momente mai dificile din viată este important să apelăm doar la specialiștii în materie de servicii funerare

Recenzii

Multumim Renato Servicii Funeare pentru ca ne-ati ajutat sa trecem printr-o perioada destul de dificila din vianta noatra. Nu stiu ce ne faceam fara voi. Acum ca stau si ma gandesc, simt ca ma ia putin plansul, dar trebuie sa stie toata lumea ca voi chiar sunteti niste oameni extraordinari!

Elena Dumitrescu

Noi nu am mai avut asemenea eveniment nefericit de foarte multi ani si uitasem tot, datini, traditii, ce trebuie facut ... si cu ajutorul Renato Servicii Funerare am trecut cu bine peste acea perioada si oamenii care au venit la inmormantare s-a vazut ca au apreciat munca dvs. Multumim!

Paul Istrate

Nu doresc nimanui sa treaca prin chin si suferinta insa la un moment dat toti va trebui sa urmam datinile si sa facem ceea ce trebuie pentru cei care odata ne-au fost parinti, bunici, rude. Echipa de inmormantare a fost foarte respectuoasa si s-au comportat extraordinar.

Teodora Petrescu

Apreciez munca pe care le-ati facut baieti si de aceea va raman mereu recunoscatoare. Sper sa nu fie nevoie sa ne reintalnim prea curand, dar in caz ca orice cunoscut sau apropiat de-al meu va avea nevoie de serviciile voastre va voi recomanda din tot sufletul.

Dana Rosiu

Aceasta munca nu este pentru oricine. In schimb nu pot decat sa imi scot palaria in fata voastra si sa va urez toate cele bune. Am ramas foarte placut impresionat de tot ceea ce ati facut si felul in care ati reusit sa tratati toate operatiunile cu profesionism. Bravo!

Grigore Popescu